plaatwerk

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

0162-312694
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

offerte

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Klik hier en wij nemen contact met u op.

download

Download onze folders

Onze folders kunt u downloaden in pdf formaat.

 

facebook

Op de hoogte blijven?

Volg ons op facebook

Welkom bij Van Schijndel Metaal

PLAATBEWERKING & METAALBEWERKING van de hoogste kwaliteit!

Welkom op de website van Van Schijndel Metaal BV, plaatbewerkings- / metaalbewerkingsbedrijf in Dongen, Nederland. Bent u op zoek naar een goede toeleverancier voor uw stalen of RVS-onderdelen? Of heeft u aluminium plaatwerk onderdelen nodig die volledig bedrukt zijn? Van Schijndel Metaal, dé plaatbewerkingsspecialist bij uitstek, staat tot uw dienst.

We beschikken over een uitgebreid machinepark met machines voor metaalbewerking: lasersnijdenponsenkantenlassen, draaien, frezen en poedercoaten. Speciale nabehandelingen besteden we voor u uit bij betrouwbare leveranciers. We zitten al 80 jaar in het vak en adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen voor uw product. 

Op zoek naar plaatbewerking of metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatbewerking of metaalbewerking te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

Uw voordelen bij Van Schijndel Metaal

 Eigen poederlakstraat
     Van Schijndel Metaal heeft een eigen poederlakstraat. Dit zorgt voor kortere doorlooptijden, minder uitval en lagere kosten door het wegvallen van het transport en het verpakken      van de ongelakte delen.

 Korte levertijden
     Dankzij ons uitgebreide machinepark inclusief eigen poederlakstraat, kunnen we snel leveren. Ook onze focus op lean manufacturing helpt ons daarbij.

 Afroepen op maat
     Kanban of JIT (just-in-time)? Van Schijndel Metaal zorgt ervoor dat u uw producten op tijd heeft en in de juiste hoeveelheid. 

 Meedenken
     Samen met u ontwikkelen we het beste product tegen de beste prijs waarbij u kunt rekenen op al onze kennis van plaatwerk. Wij - en u uiteraard ook - worden daarbij geholpen       door eigen engineering die natuurlijk al jaren in 3D gebeurt.

 Technische kennis
     U profiteert van 80 jaar ervaring als u met ons in zee gaat: wij hebben in die tijd echt wel geleerd waar het bij plaatwerk allemaal om draait.

 Uitbesteden zonder zorgen
     Ook aanvullende uitbestedingen als screenen of beitsen/passiveren regelen we voor u met onze betrouwbare leveranciers.

plaatbewerkingen

Plaatbewerken

Van Schijndel Metaal staat voor plaatbewerking. Specialist in plaatbewerking zowel in staal als roestvaststaal en aluminium. Van Schijndel Metaal produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde plaatwerkconstructies en omkastingen.

Lees meer...

lasersnijden

Materialen

Van Schijndel Metaal is gespecialiseerd in de bewerking van een breed spectrum aan plaatmaterialen, tot een dikte van 4 mm.

Lees meer...

lassen

Meedenken

Zo hard als het metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken en ontwikkelen van uw idee op elk moment van het proces. Het team van Van Schijndel Metaal is specialist in het leveren van kwaliteit in plaatbewerking en metaalbewerking. Vanaf het ontwerp tot de finishing touch zijn wij de flexibele en creatieve partner voor al uw plaatwerk.

Lees meer...

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.