Onze klanten

Elektronica

Van Schijndel Metaal fabriceert hoogkwalitatieve maatwerkbehuizingen in plaatwerk zoals 19-inch behuizingen voor de elektronicamarkt. Omdat wij nagenoeg over alle bewerkingen beschikken om snel en vakkundig precisiewerk in metaalbewerking te leveren, denken wij met u mee voor slimme oplossingen in plaatwerk. Het meest complexe plaatwerk wordt geproduceerd met het 3D CADCam-tekenpakket. U kunt bijvoorbeeld speciale inserts, persmoeren en binnendraadbussen laten gebruiken. Dankzij ons netwerk van partners kunnen wij ook de oppervlaktebehandelingen voor het plaatwerk voor u verzorgen zoals bijvoorbeeld elektrolytisch polijsten, vernikkelen en chromateren. U bent dus bij Van Schijndel Metaal aan het juiste adres voor uw plaatbewerking en metaalbewerking.

Voedselmachines

Onze kennis van kostenbesparende constructies op het gebied van RVS-bewerking en plaatbewerking zorgt ervoor dat onze medewerking regelmatig gevraagd wordt bij projecten in deze sector. Zo werken wij voor machinefabrikanten voor bakkerijen, slachterijen, vleeswarenfabrieken en voor de verpakkingsindustrie. Ook hier gaat Van Schijndel Metaal prat op haar jarenlange ervaring in plaatbewerking voor de productie en levering van RVS-onderdelen.

Wij zijn ons bewust van de hoge eisen die de voedingsmiddelenindustrie stelt. Vandaar dat Van Schijndel Metaal beschikt over een gewaarborgd kwaliteitssysteem.

Display en point-of-sale

Van Schijndel Metaal heeft alles in huis om weldoordacht en kostenbesparend met u mee te denken. Vanaf het ontwerpen tot het assembleren en verpakken. Met deze duurzame constructie van staal kiest u voor een uitstraling die stijlvol en natuurlijk is. U valt op met de door ons geproduceerde functionele point-of-sale artikelen, displays en informatiezuilen.

Vending machines

Vending machines: ze staan op veel plaatsen en zijn gevuld met etenswaren, blikjes frisdrank, buskaartjes en andere producten.
Wij maken ook de metalen onderdelen voor veel vending machines. Tot grote tevredenheid van onze afnemers! Met onze no-nonsensementaliteit en servicegerichte denkwijze komen wij samen met u tot een scherpe kostprijs en een optimaal eindproduct. 

Op zoek naar een organisatie in het Nederlandse Noord-Brabant die klaar staat voor haar klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatbewerking of metaalbewerking te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

plaatbewerking

plaatwerk

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.