Organisatie

VAN SCHIJNDEL METAAL, DE HOOGSTE KWALITEIT PLAATBEWERKING METAALBEWERKING NET OVER DE GRENS, IN NOORD-BRABANT!

Van Schijndel Metaal BV is een dynamische onderneming met meer dan 30 medewerkers, een bebouwde werkvloer van 3.500 m2 en een hightech machinepark.
Al 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in plaatbewerkinglasersnijden metaalengineeringpoedercoaten en assemblage. Dit complete pakket biedt u belangrijke voordelen.

Van Schijndel Metaal levert aan de machine- en apparatenbouw o.a. in de volgende marktsegmenten:

  •          Elektronica-industrie
  •          Voedselmachines
  •          Display en point-of-sale
  •          Vending machines

Van Schijndel Metaal is gespecialiseerd in de productie van roestvrijstalen- en stalen behuizingen voor machines voor metaalbewerking en apparaten die moeten voldoen aan hoge eisen qua vormgeving en afwerking.

Wij leveren modules alsook volledig geassembleerde machines en apparaten.

Onze 30 medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwame, gediplomeerde metaalbewerkers die over ruime ervaring beschikken als metaalbewerker. Uw product is bij Van Schijndel Metaal in betrouwbare handen. Ook leiden wij regelmatig jongeren op tot metaalbewerker zodat de fijne kneepjes van het vak van metaalbewerker bewaard blijven en u ook in de toekomst bij ons beroep kunt doen op ervaren metaalbewerkers.

Op zoek naar een betrouwbare organisatie in het Nederlandse Noord-Brabant, gespecialiseerd in plaatbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatbewerking of metaalbewerking te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

Ons bedrijf

van schijndel metaal

plaatbewerking

plaatwerk

metaalbewerking

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.