Specialisaties

Kleine series

Van Schijndel Metaal is perfect in staat kleine series tot 500 stuks te produceren met veel of weinig bewerkingen. Hierbij zijn alle varianten mogelijk: van 0,5 millimeter tot 5,0 millimeter plaatdikte. 
Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij u o.a. in het ontwerp en de materiaalkeuze.

Grote hoeveelheid in-house bewerkingen

Als een van de weinige plaatwerkbedrijven in Nederland beschikken wij over een eigen poederlakstraat. U kunt ook bij ons terecht voor het assembleren, verpakken en het bezorgen van het bewerkte plaatwerk. 
Vanaf uw beginidee tot ons eindproduct zijn wij een betrouwbare, sterke partner.
Van Schijndel Metaal is niet alleen het plaatwerkbedrijf voor Tilburg, Breda en omstreken, maar een plaatwerkbedrijf dat klanten over heel Nederland bedient. 

Afwerking

Van Schijndel Metaal staat voor kwaliteit op het gebied van metaalbewerking. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u voor ieder afwerkingsniveau van plaatwerk bij ons terecht. We kunnen een gelaste omkasting voor u schuren of de schuurrichting herstellen van de RVS-plaatwerk omkasting. Het gelakte staal zal perfect zijn omdat we van tevoren precies weten hoeveel en waar we moeten schuren.
Voor het mooi afwerken van plaatwerk en omkastingen beschikt Van Schijndel Metaal over haar eigen poedercoatinstallatie en glasparelstraalcabine.

Meedenken

Zo hard het metaal is, zo flexibel zijn wij in het meedenken en ontwikkelen van uw idee op elk moment van het proces.
Het team van Van Schijndel Metaal is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit in het maatwerk. Vanaf het ontwerp tot de finishing touch zijn wij uw flexibele en creatieve partner.
U maakt optimaal gebruik van onze kennis door ons al bij het ontwikkelen van uw product te betrekken. Deze samenwerking heeft al veel van onze klanten forse kosten bespaard.

Op zoek naar een gespecialiseerde organisatie in Noord-Brabant die klaarstaat voor haar klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatbewerking of metaalbewerking te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

zetten

metaalbewerking

metaal bewerken

metaal bewerking

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.