Engineering

Ontwikkeling/Werkvoorbereiding

De afdeling engineering ondersteunt u bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van compleet nieuwe producten, een deel van een project of het restylen van bestaande producten.
Als klant wordt u door ons betrokken bij het gehele engineeringstraject.

Tijdens de engineeringfase, communiceren we onder andere met 3D-impressies en detailtekeningen. Hierdoor kan u beter en sneller keuzes maken wat betreft de functionele uitvoering en vormgeving van uw product.

Wij werken voor u met het Solid Edge 3D technisch tekeningpakket (CAD), en met het Radan technisch tekeningpakket (CAD/CAM).

Voor de werkvoorbereiding en logistieke ondersteuning maken wij gebruik van ERP-software BAAN IV.

Een aantal voordelen:

  •          specialist in plaatbewerking
  •          alle ontwerpen zijn niet alleen productietechnisch uitvoerbaar, maar ook tegen een zo gunstig mogelijke prijs            ontworpen
  •          meer dan 80 jaar ervaring, waardoor we mogelijkheden en oplossingen zien, waar u zelf niet aan had gedacht
  •          wij bouwen ook uw prototype
  •          alles gebeurt binnen één bedrijf, wat minder kans geeft op communicatieve fouten
  •          door al deze voordelen: een korte doorlooptijd van uw project

Uw voordelen bij Van Schijndel Metaal

 Eigen poederlakstraat
      Van Schijndel Metaal heeft een eigen poederlakstraat. Die zorgt voor kortere doorlooptijden, minder uitval en lagere kosten door het wegvallen van het transport en het verpakken van de ongelakte delen.

 Korte levertijden
     Dankzij ons uitgebreide machinepark inclusief eigen poederlakstraat, kunnen we snel leveren. We worden daarbij geholpen door onze focus op lean manufacturing.

 Afroepen op maat
      Kanban of JIT (just-in-time)? Van Schijndel Metaal zorgt ervoor dat u uw producten op tijd heeft en in de juiste hoeveelheid.

 Meedenken
     Samen met u ontwikkelen we het beste product tegen de beste prijs waarbij u kunt rekenen op al onze kennis van plaatwerk. Wij – en u uiteraard ook – worden daarbij geholpen door eigen engineering die natuurlijk al jaren in 3D gebeurt.

 Technische kennis
      U profiteert van 80 jaar ervaring als u met ons in zee gaat: wij hebben in die tijd echt wel geleerd waar het bij plaatwerk allemaal om draait.

 Uitbesteden zonder zorgen
      Ook aanvullende uitbestedingen zoals screenen of beitsen/passiveren regelen we ook voor u met onze betrouwbare leveranciers.

Op zoek naar een afdeling engineering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot het engineeringstraject te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

Engineering

Tabletzuil

tabletzuil

Informatiezuilen

Informatiezuilen

engineering

engineering

ontwikkeling-werkvoorbereiding

Engineering

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.