Plaatbewerking

Op zoek naar een specialist in plaatbewerking? 

Een vraag over plaatbewerking? Of juist op zoek naar een betrouwbare specialist inzake plaatwerk? Van Schijndel Metaal is al meer dan tachtig jaar gespecialiseerd in plaatbewerking en metaalbewerking. Van Schijndel Metaal is toonaangevend op het gebied van bewerking van dunne plaat in staal, RVS of aluminium. Met een toonaangevend team van vakmensen proberen wij elke wens te vertalen in het juiste resultaat. Heeft u een vraag over plaatwerk? Wij staan u graag te woord voor alle vragen omtrent plaatbewerking.

Plaatwerk | Staal, Roestvrijstaal (RVS) en Aluminium.

Van Schijndel Metaal staat voor plaatbewerking. Wij zijn de specialist in plaatbewerking van staal, RVS en aluminium. Zowel enkelvoudige producten als samengestelde delen en plaatwerkconstructies zoals omkastingen worden met grote precisie door Van Schijndel Metaal geproduceerd. Van aparte stukken tot kleine of grote series. Van Schijndel Metaal kan rekenen op uitstekende vakmensen met jarenlange ervaring, en beschikt over uiterst moderne machines voor metaalbewerking, zowel verspanend als niet-verspanend. Daardoor garanderen wij een uitstekende kwaliteit van onze producten. Ons logistieke systeem zorgt er daarnaast voor dat uw levering perfect wordt afgeleverd. Eerst goed, en dan snel! Bent u op zoek naar een specialist in plaatbewerking? Wij leveren plaatwerk van een hoge kwaliteit en zijn gespecialiseerd in:

Lasersnijden: Lasersnijden is het snijden van plaatwerk met een laserstraal. U kunt bij Van Schijndel Metaal terecht voor onder andere het lasersnijden van metaal, lasersnijden van staal, aluminium lasersnijden en RVS lasersnijden.  
Ponsen: Ook wel ponsnibbelen genoemd, is het ponsen van gaten en uitsparingen in plaat. Ook dat kunnen wij voor u doen.
Kanten: Van Schijndel Metaal beschikt maar liefst over 7 kantbanken, waarvan er 4 volledig worden gestuurd door LVD Cadman-programmeersoftware. 
Lassen: Wij zijn gespecialiseerd in o.a. TIG-lassen en MIG-lassen. Of het nu gaat om aluminium, staal of RVS lassen, u kunt vertrouwen op Van Schijndel Metaal dankzij haar jarenlange ervaring in lassen. 
Poedercoaten: Het poedercoaten van RAL-kleuren, hoewel ook klantspecifieke kleuren kunnen worden gemaakt. 
Assemblage: Het monteren/samenvoegen vindt plaats in onze productiehal. 
Verspaning: Dankzij ons uitgebreide machinepark kunt u op één adres terecht voor uw plaatwerk . Van Schijndel Metaal kan voor u boren, tappen, slijpen en meer. 
Overige metaalbewerkingen: Daarnaast verzorgt Van Schijndel Metaal nog andere metaalbewerkingen zoals persen en walsen.

Voordelen plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal

 plaatbewerking Plaatbewerking in eigen huis

       Korte levertijden, kwalitatief beter product tegen een scherpere prijs.

plaatwerk  Afdeling engineering
      Onze kennis van plaatbewerking te uwer beschikking. Ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe producten met 3D en detailtekeningen.

 plaatbewerkingKennis van plaatbewerking

      Vakmensen met jarenlange ervaring in plaatwerk.

Van Schijndel Metaal - Dé specialist in plaatbewerking! Gevestigd in Dongen, Nederland (tussen Tilburg en Breda).

plaatwerk

plaatbewerking

plaatbewerkingen

Plaat bewerking

plaatwerk op maat

plaatwerk

plaatbewerking

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.