Plooien

Van Schijndel Metaal beschikt over 7 plooibanken. Vier daarvan zijn volledig CNC-gestuurd met een LVD Cadman-programmeersoftware.

Wij kunnen onze zeven plooibanken inzetten voor grote en kleine series. Door onze jarenlange ervaring met plooien, kunnen we de meeste zettingen uitvoeren, of het nu om minuscule onderdelen of het grotere werk binnen enge toleranties gaat. Mede dankzij het grote assortiment gereedschappen, de vakbekwaamheid en ervaring van ons team zijn we tot bijna alles in staat. Zowel in staal, roestvrijstaal en aluminium.

Het plooien (of buigen of zetten) is een vrij complexe techniek, omdat er vele factoren zijn die het eindresultaat beïnvloeden: materiaalsoort, materiaaldikte, walsrichting, warmte-invloeden, gereedschapsslijtage, groefbreedte, bovenmes, verkortingswaardes, zethoeken, binnenradius, invloed van gaten…

Gelukkig heeft Van Schijndel Metaal jarenlange ervaring met plooien en zijn onze kanters ervaren vakmensen die dankzij hun vakmanschap en ervaring voor u besparingen kunnen realiseren door materialen te plooien in plaats van te lassen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden inzake plooien te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

Voordelen plooien bij Van Schijndel Metaal

  7 plooibanken
       Waarvan 4 volledig CNC-gestuurd met een LVD Cadman-programmeersoftware. 

  Grote en kleine series
       Zowel het plooien van staal, roestvrijstaal en aluminium. 

  Kennis van plooien
       Ervaren vakmensen die voor u besparingen kunnen realiseren door te plooien in plaats van te lassen.

Van Schijndel Metaal - Dé specialist in plooien! Gevestigd in Dongen, Nederland.

Kanten

Kanten

Kanten

Zetten

Zetten

Metaal zetten

Contactgegevens

Van Schijndel Metaal BV

Bezoekadres

Rijensestraatweg 65
5101 TG  Dongen

Postadres

Postbus 38
5100 AA  Dongen

T: 0162-312694
F: 0162-318683
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.