Van Schijndel Metaal

Plaat- en metaalbewerking van de hoogste kwaliteit!

plaatbewerking

Al meer dan tachtig jaar is Van Schijndel Metaal toonaangevend in de bewerking van dunne plaat in staal, RVS en aluminium. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel elke vorm van plaatbewerking, waaronder RVS-snijden en -lassen, verspaning, poedercoaten, assembleren en lasersnijden. Door ons servicegerichte team van vakmensen zijn wij een betrouwbare partner. Veel van onze klanten beschouwen Van Schijndel Metaal als een verlengstuk van hun bedrijf. Op dat vertrouwen zijn wij trots!

Van Schijndel Metaal is perfect ingericht op het produceren van kleine series metaalproducten tot 500 stuks met veel of weinig bewerkingen. Hierbij zijn alle varianten mogelijk: van 0,5 millimeter tot 5,0 millimeter plaatdikte. Vanuit ons moderne familiebedrijf in Dongen ontwikkelen, produceren en bewerken wij een breed assortiment halffabrikaten van staal, RVS en aluminium. Wij zijn de specialist in plaatbewerking en metaalbewerking. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u o.a. in ontwerp en in materiaalkeuze van uw gewenste plaatbewerking en metaalbewerking.

metaalbewerking

Op zoek naar plaatbewerking? Of lasersnijden metaal, ponsen, kanten, lassen, poedercoaten, assemblage, verspaning of overige metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

 

Uw voordelen bij Van Schijndel Metaal

  Eigen poederlakstraat
       Van Schijndel Metaal heeft een eigen poederlakstraat. Dit zorgt voor kortere doorlooptijden, minder uitval en lagere kosten door het wegvallen van het transport en het verpakken van de ongelakte delen. 

  Korte levertijden
       Door het uitgebreide machinepark inclusief eigen poederlakstraat kunnen we snel leveren. Ook onze focus op lean manufacturing helpt ons daarbij.

 Afroepen op maat
      Kan-ban of JIT? Van Schijndel Metaal regelt dat u uw producten op tijd heeft, en in de juiste hoeveelheid.

 Meedenken
      Samen met u ontwikkelen we het beste product tegen de beste prijs waarbij u al ons verstand van plaatwerk tot uw beschikking heeft. Eigen engineering, natuurlijk al jaren in 3D,       helpt u en ons daarbij.

 Kennis van techniek
      U profiteert van 80 jaar ervaring als u met ons in zee gaat: wij hebben in die tijd echt wel geleerd waar het om gaat bij plaatwerk.

 Uitbesteden zonder zorgen
      Ook aanvullende uitbestedingen als screenen of beitsen/passiveren regelen we voor u met onze betrouwbare leveranciers.

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa