Onze klanten

Onze klanten zijn actief in verschillende branches. Van Schijndel metaal levert plaatwerk van hoge kwaliteit voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan absoluut vakwerk. Omdat we de beschikking hebben over ons eigen machinepark kunnen we de kwaliteit van onze producten van A tot Z waarborgen. Vrijwel elke metaalbewerkingstechniek is mogelijk bij ons, waaronder poedercoaten, verspanen, lassen, lasersnijden en RVS snijden. Deze technieken passen wij toe voor klanten uit de volgende branches:

Elektronica

Van Schijndel Metaal fabriceert hoogkwalitatieve maatwerkbehuizingen in plaatwerk zoals 19-inch behuizingen voor de elektronicamarkt. Omdat wij nagenoeg alle bewerkingen in huis hebben om snel en vakkundig precisiewerk in metaalbewerking te leveren, denken wij met u mee in slimme constructies van plaatwerk. Met het 3D CADCam tekenpakket wordt het meest complexe plaatwerk geproduceerd. U kunt dan denken aan het gebruik van speciale inserts, persmoeren en binnendraadbussen. Met ons netwerk van partners kunnen wij ook de oppervlaktebehandelingen voor het plaatwerk voor u verzorgen zoals bijvoorbeeld elektrolytisch polijsten, vernikkelen en chromateren. Al met al bent u bij Van Schijndel Metaal op het juiste adres voor uw plaatbewerking en metaalbewerking.

Voedselmachines

Door onze kennis van kostenbesparende constructies op het gebied van rvs-bewerking en plaatbewerking wordt onze medewerking regelmatig gevraagd voor projecten in deze branche. Zo werken wij voor machinefabrikanten voor bakkerijen, slachterijen, vleeswarenfabrieken en voor de verpakkingsindustrie. Ook hier gebruikt Van Schijndel Metaal haar jarenlange ervaring in plaatbewerking voor de productie en levering van rvs onderdelen. Wij zijn ons bewust van de hoge eisen die de voedingsmiddelenindustrie stelt. Vandaar dat Van Schijndel Metaal beschikt over een gewaarborgd kwaliteitssysteem.

Display en point-of-sale

Van Schijndel Metaal heeft alles in huis om met u goed doordacht en kostenbesparend mee te denken. Vanaf het ontwerpen tot aan het assembleren en verpakken. Met deze duurzame constructie van staal kiest u voor een uitstraling die stijlvol en natuurlijk is. U valt op met de door ons geproduceerde functionele point of sale artikelen, displays en informatiezuilen.

Vending machines

Vending machines: ze staan op veel plaatsen en ze zijn gevuld met etenswaren, frisdrankblikjes, buskaarten en andere producten. Ook voor veel vending machines maken wij de metalen onderdelen. Tot grote tevredenheid van onze afnemers! Vanuit onze no-nonsense mentaliteit en onze servicegerichte denkwijze komen wij samen met u tot een scherpe kostprijs en een optimaal eindproduct. 

 

Contact

Bent u op zoek naar een organisatie in Noord-Brabant die klaar staat voor haar klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot plaatbewerking of metaalbewerking te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

plaatbewerking

plaatwerk

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa