Lassen

Laswerk door Van Schijndel Metaal heeft veel voordelen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in vrijwel elke vorm van laswerk, waaronder aluminium lassen, RVS lassen en TIG lassen. Onze specialisten beheersen bovendien MIG-/MAG- en punt- en stiftlaswerk. Met jarenlange ervaring kunt u met elke lasopdracht bij ons terecht. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Van Schijndel Metaal denkt graag mee over uw lasproject.

Aluminium lassen TIG

Aluminium lassen is een van de specialiteiten van Van Schijndel metaal. De lasspecialisten van Van Schijndel Metaal zijn zeer ervaren in uiteenlopende lasklussen met aluminium. Ongeacht de lassamenstelling kunt u uw laswerk aan onze specialisten toevertrouwen. Naast aluminium last Van Schijndel Metaal RVS en staal. Aluminium lassen is een veel voorkomende werkwijze in de technische branche. Aluminium last Van Schijndel Metaal onder andere door middel van puntlassen. Deze manier van lassen wordt voornamelijk toegepast op dunne metalen platen. Vaak wordt hierbij roestvast staal gelast, maar ook gegalvaniseerd staal en aluminium.

TIG lassen aluminium

TIG-lassen is een andere specialiteit van Van Schijndel Metaal. Met Tungsten Inert Gas (TIG) lassen wordt er een boog getrokken tussen de toorts en het werkstuk. Bij deze manier van lassen is er geen draad nodig en wordt daarom ook wel 'vloeien'genoemd. Hierbij worden twee delen aan elkaar gesmolten, zonder gebruik van een draad als toevoegmateriaal. Van Schijndel Metaal kan hiermee vooral dunne plaat lassen om bijvoorbeeld hoeken en kanten af te lasssen en mooi af te werken. Door op deze manier te lassen, kan Van Schijndel Metaal zeer hoge kwaliteit laswerk bieden. Hoewel TIG-lassen niet de snelste manier van lassen is, is het wel zeer nauwkeurig. Onze goed opgeleide lassers beheersen het volledige TIG lasproces. Neem vandaag nog contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

RVS lassen op staal

Naast Aluminium laswerk is Van Schijndel Metaal gespecialiseerd in RVS lassen. RVS lassen, bijvoorbeeld op staal, is een procedure die meestal wordt uitgevoerd onder de bescherming van gas.  Bij RVS lassen is het belangrijk om zo snel mogelijk te lassen. Dit voorkomt oververhitting. Het RVS laswerk wordt door onze specialisten nabewerkt. De gelaste delen en hoeken van het plaatwerk worden geschuurd en polijst, zodat er van de las niets meer te zien is. Van Schijndel Metaal kan zelfs de slijprichting van RVS en plaatwerk herstellen of nabewerken en beitsen. Hierdoor verdwijnen verkleuring en verontreiniging. Neem vandaag nog contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Lassen

lassen 

laswerk 

aluminium lassen 

lassen aluminium 

lassen plaatwerk 

lasser

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa