Metaal bewerking

Al 85 jaar is Van Schijndel Metaal thuis in metaalbewerking. De specialiteit ligt in niet-verspanende metaalbewerking zoals lasersnijden, ponsen, kanten en lakken. Maar ook verspanende metaalbewerking is mogelijk: boren, draaien, frezen en tappen. Metaalbewerken is een vak, en onze vakmensen zijn uitstekend thuis in het metaalbewerken. Zij zijn allemaal speciaal geschoold in metaalbewerking van dunne plaat. We leiden mensen op in de metaalbewerking via ROC en Stichting Vakopleiding voor de Metaalbewerking (SVMT), maar ook intern brengen we onze mensen de fijne kneepjes van het metaalbewerken bij. Zo kunnen onze lassers uitstekend overweg met de schuur- en polijstborstel, omdat deze vorm van metaalbewerking voor onze klanten uiterst belangrijk is. 

Technieken

Ook onderstaande metaalbewerkingstechnieken heeft Van Schijndel Metaal in huis en kunnen wij intern voor u verzorgen. Dat betekent voor u dat u op één adres terecht kunt voor alle bewerkingen en u daardoor kostenbesparingen kunt realiseren en u betrouwbare en korte levertijden van ons kunt krijgen.

 
  • Persen: 4 excenterpersen tot maximaal 62 ton
  • Trommelvibreren om uw kleinere onderdelen goed te ontbramen
  • Steelmaster ontbraammachine om uw grotere plaatwerk onderdelen volledig braamvrij te krijgen
  • Walsen tot 1000 mm breed, maximaal 3 mm dik
  • Parelstralen om voor u een perfect schoon en egaal afgewerkt oppervlak te krijgen in RVS (alleen in RVS!)
  • Pemserters (twee machines) om met grote precisie van plaats bevestigingsmaterialen voor u in te persen

Poederlakken

Bovendien kan Van Schijndel Metaal ook in eigen huis poederlakken, wat vaak de finishing touch is van de metaalbewerking. Doordat we dit in eigen huis hebben, kunnen we goedkoper werken en leveren we betere kwaliteit doordat we minder schades hebben als gevolg van bijvoorbeeld transport. Uw producten van metaalbewerking kosten op die manier niet onnodig veel, en u kunt ze doorgaans wat sneller hebben in de juiste kwaliteit en hoeveelheid.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook goed met u meedenken als het gaat om metaalbewerking. Zo krijgt u een optimale prijs/prestatie verhouding van het door u gewenste product. Wilt u meer weten over metaalbewerking, en weten of uw product ook gebaat is bij metaalbewerken, belt u dan vrijblijvend met ons voor een offerte. U kunt ook mailen en uw tekening voor het product van metaalbewerking meteen mee sturen. We beantwoorden uw vraag over metaalbewerking graag!

Voordelen metaalbewerking Van Schijndel Metaal

metaalbewerking  Metaalbewerking in eigen huis
       O.a. persen, trommel vibreren, walsen en parelstralen.

metaalbewerken  Uitbesteden zonder zorgen
       Aanvullende uitbestedingen als screenen of beitsen/passieveren regelen we voor u met onze betrouwbare leveranciers.

Van Schijndel Metaal - De specialist in metaalbewerking! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

 

Overige metaalbewerking

metaalbewerking

metaalbewerken

metaalbewerking

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa