Van Schijndel Metaal ISO9001 gecertificeerd

Van Schijndel Metaal te Dongen is recentelijk ISO9001 gecertificeerd. Het proces is soepel doorlopen omdat het bedrijf al jaren werkt met een kwaliteitssysteem dat gestoeld is op methodieken en werkwijzen die als basis kunnen dienen voor ISO certificering.

Speerpunten waren de leveranciersbeoordelingen, het meten van de klanttevredenheid, de interne audits en de directiebeoordeling. Ondersteund door Arnold Hermann van het bedrijf Bell & Hermann zijn deze onderwerpen beoordeeld en waar nodig aangepast voor certificering. Overige procedures waren al zodanig ingericht dat aanpassingen niet noodzakelijk waren voor certificering.

Van Schijndel Metaal is blij met de certificering en de wijze waarop het proces doorlopen is. “Het is voor ons een bevestiging dat onze werkwijzen en werkprocedures doordacht zijn en consistent worden nageleefd. Het ISO9001 certificaat zorgt ervoor dat wij ons nog bewuster zijn geworden van het belang van het toetsen van de klanttevredenheid, de beoordelingen van de leveranciers en het houden van interne audits”. Aldus Hans van Eijck, directeur bij Van Schijndel Metaal B.V.

Van Schijndel Metaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van half fabricaten uit dunne plaat op klantspecificatie. Zij onderscheidt zich van haar concurrenten door de verscheidenheid aan bewerkingen die in huis uitgevoerd worden. Engineering, lasersnijden, ponsen, kanten, lassen maar ook poederlakken en assemblage worden allemaal onder één dak uitgevoerd. Hierdoor is van Schijndel Metaal een uitermate geschikte partner voor complex samengesteld plaatwerk in kleine tot middelgrote series. Met haar bedrijfsgrootte van 32 medewerkers is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht, ook bij geringere omzetgroottes. 

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa