Plaatbewerking

Plaatbewerking op maat gezocht?

Zoekt u naar een betrouwbare plaatbewerking specialist? Heeft u een vraag over plaatbewerking mogelijkheden? Van Schijndel Metaal is al meer dan tachtig jaar de partij op het gebied van plaatbewerking en metaalbewerking. Van Schijndel Metaal is toonaangevend op het gebied van bewerking van dunne plaat in staal, RVS of aluminium. Met een team van vakmensen proberen wij elke wens te vertalen in het juiste resultaat. Van Schijndel Metaal is niet alleen specialist in plaatbewerking. Onze vakmensen zijn ook gespecialiseerd in assemblageverspaning en lasersnijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u een vraag over plaatwerk? De specialisten van Van Schijndel Metaal beantwoorden al uw vragen over plaatbewerking van staal, roestvaststaal en aluminium.

Plaatbewerking specialiteiten

Van Schijndel Metaal levert plaatwerk van hoge kwaliteit en is gespecialiseerd in: 

 • Lasersnijden: Lasersnijden is het snijden van plaatwerk met een laserstraal. U kunt bij Van Schijndel Metaal terecht voor onder andere het lasernijden van metaal, lasersnijden staal, aluminium lasersnijden en RVS lasersnijden. 
 • Ponsen: Ook wel ponsnibbelen genoemd, is het ponsen van gaten en uitsparingen in plaat. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren.
 • Kanten: Van Schijndel Metaal heeft maar liefst 7 kantbanken in haar bezit, waarvan er 4 volledig worden gestuurd met een LVD Cadman programmeersoftware. 
 • Lassen: Wij zijn gespecialiseerd in o.a. TIG lassen en MIG lassen. Of het nu gaat om aluminium, staal of RVS lassen, Van Schijndel Metaal kunt u toevertrouwen met haar jarenlange ervaring in lassen. 
 • Poedercoaten: Het poedercoaten van RAL-kleuren, maar ook klantspecifieke kleuren kunnen worden aangemaakt. 
 • Assemblage: Het monteren/samenvoegen vindt plaats in onze productiehal. 
 • VerspaningDoor ons uitgebreide machinepark kunt u op één adres voor uw plaatwerk terecht. Van Schijndel Metaal kan voor u boren, tappen, slijpen en meer. 
 • Metaalbewerking: Daarnaast verzorgt Van Schijndel Metaal nog metaalbewerkingen als persen en walsen.

Plaatbewerking op maat

Van Schijndel Metaal is uw specialist in plaatwerk. Met een uitgebreid machinepark om alle plaatbewerkingen uit te voeren werkt Van Schijndel Metaal snel, efficiënt en nauwkeurig. Dankzij onze vakkennis en uitstekend gereedschap levert Van Schijndel Metaal u plaatwerk van hoge kwaliteit. Uiteraard worden worden alle producten op de meest optimale manier afgewerkt. Van Schijndel Metaal is namelijk specialist in het leveren van maatwerk van assemblage tot afwerking. Dat maatwerk kunnen we onder andere leveren dankzij onze eigen poederlakinstallatie, waardoor uw product ons terrein niet hoeft te verlaten. Dat uw product ons terrein niet hoeft te verlaten heeft verder als voordelen:

 • Minder uitbesteedadressen
 • Snellere doorlooptijden
 • Maatwerk
 • Een kwalitatief beter product tegen een scherpere prijs

Plaatbewerking materialen: staal, roestvaststaal (RVS) en aluminium.

Van Schijndel Metaal staat voor plaatbewerking. Wij zijn de specialist in plaatbewerking van staal, RVS en aluminium. Zowel enkelvoudige producten als samengestelde delen en plaatwerkconstructies als omkastingen worden met grote precisie door Van Schijndel Metaal geproduceerd. Van enkelstuks tot kleine of grote series. Van Schijndel Metaal beschikt over uitstekende vakmensen met jarenlange ervaring, en tevens over uiterst moderne machines voor metaalbewerking, zowel verspanend als niet-verspanend. Dat garandeert een uitstekende kwaliteit van onze producten. Ons logistieke systeem zorgt voor een perfecte leverbetrouwbaarheid. Eerst goed, en dan snel! Zoekt u een specialist in plaatbewerking? Wij leveren plaatwerk van een hoge kwaliteit en zijn gespecialiseerd in:

Voordelen plaatbewerking bij Van Schijndel Metaal


plaatbewerking  Plaatbewerking in eigen huis
       Korte levertijden, kwalitatief beter product voor een scherpere prijs.

plaatwerk  Afdeling engineering     
       Ons verstand van plaatbewerking tot uw beschikking. Ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe producten middels 3D en detailtekeningen                 
plaatbewerking  Kennis van plaatbewerking
       Vakmensen met jarenlange ervaring in plaatwerk.

 

Van Schijndel Metaal - De specialist in plaatbewerking! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

plaatbewerking

plaatwerk

plaatwerk op maat

Plaatbewerking

plaatbewerking

plaatwerk

plaatwerk op maat

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa