Metaal ponsen

Specialist in ponsen gezocht? Van Schijndel Metaal is onder andere specialist in het ponsen van metaal. Doordat Van Schijndel Metaal een overall specialist is in plaatwerk en metaalbewerking, beschikt het over een groot aantal machines. Zo beschikken we ook over speciale pons-machines.

CNC Ponsnibbelen

Het ponsen van platen gebeurt bij Van Schijndel Metaal met de CNC gestuurde TRUMPF ponsnibbelmachine TC 500 . Deze machine met automatische gereedschapwissel is zeer snel en efficiënt, vooral als grote geperforeerde oppervlaktes moeten worden gerealiseerd. Naast het ponsen van gaten kunnen er ook speciale bewerkingen worden uitgevoerd zoals doordrukkingen en het verzinken van gaten. Zo kunnen louvres meteen meegeponst worden, maar ook allerlei andere vervormingen die we speciaal op maat voor u kunnen laten maken. Ponsen biedt de perfecte oplossing als u bijvoorbeeld een gat in een metalen plaat wilt laten maken. En hierin zijn meerdere mogelijkheden, want van Schijndel Metaal levert ten slotte maatwerk. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot ponsen te bespreken. Van Schijndel Metaal staat u graag te woord.

CNC Ponsmachine

Een CNC ponsmachine heeft een computergestuurde regeleing om snel en nauwkeurig metaal te kunnen ponsen. CNC staat voor Computer Numerical Control. Hiermee worden de vormen met een nog hogere precisie uit plaatmateriaal gesneden dan bij conventioneel ponsen. Van Schijndel Metaal BV beschikt over een eigen CNC ponsmachine. Ponsen is een goedkope methode om gaten in plaatwerk te maken. 

Voordelen ponsen bij Van Schijndel Metaal

ponsen  CNC gestuurde TRUMPF ponsmachine
       Voor zowel in dunne (metalen) plaat als grote geperforeerde oppervlaktes.

metaal ponsen  Vervormingen
       Naast ponsen kunnen ook andere vervormingen in één bewerking worden aangebracht.

ponsen  Afroepen op maat
       Kan-ban of JIT? Van Schijndel Metaal regelt dat u uw product op tijd heeft, en in de juiste hoeveelheid.

Van Schijndel Metaal - De specialist in ponsen! Gevestigd in Dongen (tussen Tilburg en Breda).

 

Ponsen

ponsen

metaal ponsen

cnc ponsen

ponsen metaal

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa