Services op metaalgebied

Van Schijndel Metaal is dé specialist als het gaat om metaalbewerking van hoge kwaliteit. Met uitgebreide vakkennis, uitstekende faciliteiten en focus op klantgerichtheid bewijzen we keer op keer dat Van Schijndel Metaal voorop loopt in plaatwerk. Uiteraard worden uw gewenste producten precies op maat gemaakt en naar uw wensen afgewerkt en aan u geleverd. Van Schijndel Metaal biedt u tal van diensten op het gebied van metaalbewerking, zoals lasersnijden, kantenpoedercoatenassembleren en verspaning. De specialisten van Van Schijndel Metaal geven u graag advies over de meest geschikte plaatbewerking.

Van Schijndel Metaal levert u de beste service

Van Schijndel Metaal levert metaalproducten met de beste service. Met onze eigen poederlakstraat zorgen we bijvoorbeeld voor kortere doorlooptijden, minder uitval en lagere kosten. Omdat het transport en de verpakking van ongelakte delen wegvalt zijn de kosten voor u een stuk lager. Daarnaast staat Van Schijndel Metaal bekend om korte levertijden. Door het uitgebreide machinepark, inclusief eigen poederlakstraat kunnen we snel leveren. Onze focus op lean manufacturing helpt ons daarbij. Afroepen kan bovendien op maat. Of u nu Kan-ban wenst of JIT-levering, Van Schijndel Metaal zorgt ervoor dat uw uw producten op tijd heeft. Hierin worden we gesteund door eigen engineering in 3D. Met 80 jaar aan ervaring hebben we veel kennis van techniek. Hier profiteert u van als u met ons samenwerkt. Uitbesteden doet u dan ook zonder zorgen. Dit regelen wij voor u met onze betrouwbare leveranciers. 

Hieronder vindt u belangrijke documenten voor samenwerking met Van Schijndel Metaal. Let op: de transportkosten voor 2017 zijn bekend:

 . Van Schijndel Metaal nieuwe metaalbewerking
              Hans van Eijck en Jessica van Schijndel
              bij hun nieuwe Bystronic BySprint 3015
              lasersnijmachine.
              Voor een foto in groot formaat: klik hier.

Contactgegevens

Bezoekadres

Van Schijndel Metaal BV

Rijensestraatweg 65
5101 TG
Dongen
T: 0162-312694
F: 0162-318683
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colofon

Photography: Stijn Rompa